Contactează-ne!

Noutăți

Debutam seria de articole pe noul website al cabinetului nostru de stomatologie HEINERICH 1929, din Drumul Taberei, cu un salut adresat pacientilor nostri de acum, de alta data si din viitor.

In aceeasi nota, multumim pentru contributia lor tuturor colaboratorilor nostri de atunci, de acum si din timpurile ce vor urma.

Cabinetul stomatologis HEINERICH 1929 a fost infiintat de medicul militar stomatolog Romeo Marinof, cu o experienta in profesie de 40+ ani. Dupa deschiderea pietei libere de servicii medicale la noi, Domnul Doctor Romeo Marinof a infiintat mai multe cabinete stomatologice private in Bucuresti. Din dorinta de a se dedica cu un plus de timp alocat pacientilor sai, Domnul Romeo Marinof a decis, in etape succesive, sa transfere cabinetele infiintate de Domnia Sa catre alti profesionisti, ramanand sa-si concentreze activitatea in actualul cabinet stomatologic din Drumul Taberei, Bucuresti.

Aici, echipa de profesionisti asociata cabinetului HEINERICH 1929 practica o mare diversitate de specialitati din cadrul stomatologiei pentru pacientii nostri. In continua evolutie, se investeste constant in tehnologii si dotari performante. Ultima achizitie este …   …

10 iun., 2022

Igiena dentara la noi acasa

Cum sa ne pastram o dantura sanatoasa? Principalul pas in mentinerea unei cavitatii bucale sanatoase si curate este periajul dentar. Desi pare simplu, o igiena dentara corecta depinde de mai… Read More

One Reply to “În loc de salut”

  1. Bună, acesta este un comentariu.
    Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog vizitează ecranul Comentarii din panoul de control.
    Avatarele comentatorului provin din Gravatar.

Comments are closed.