Contactează-ne!

Ce este profilaxia dentară?

Profilaxia dentară se referă la prevenirea îmbolnăvirilor dentare și parodontale, precum și a complicațiilor acestora, în cazul afecțiunilor deja existențe, prin vizite regulate la medicul stomatolog.

Există și tratamente de profilaxie care previn pierderea implanturilor dentare, absolut necesare pentru a păstra o perioadă cât mai lungă aceste elemente pe arcadă.

Atât în cazul structurilor dentare și parodontale, cat și în cazul implanturilor, igienizarea profesională realizată la intervale regulate, permite medicului stomatolog să monitorizeze corect și cu bune rezultate starea de sănătate dentară și orală a pacientului.

Ședințele detartraj și periaj profesional asigură eliminarea plăcii bacteriene și a tartrului dentar, direct implicate în afecțiunile dento-parodontale ulterioare. Igienizarea periodică, la intervale de timp stabilite cu medicul stomatolog asigură menținerea pe arcadă ai implanturilor dentare o perioadă mai lungă de timp și evită apariția preiimplantitelor.

În cabinetul Heinerich, alături de tratamentul profilactic efectuat, pacienții primesc indicații legate de o igiena orală adecvată, precum și recomandări legate de necesitatea programării unor tratamente ulterioare, dacă medicul stomatolog constată apariția unor afecțiuni  dento-parodontale incipiente.

Prețuri Profilaxie Dentară

Pachet igienizare completă (detartraj + periaj + airflow + remineralizare) = 200 RON

Sigilare profilactica = 150 RON/ dinte

Tratament de albire (cu gutiere la domiciliu)

  • 500 RON/ arcadă
  • 800 RON/ ambele arcade

 

*Notă: Acest preț include și o ședință de igienizare completă (detartraj + periaj + airflow + remineralizare)

Contactează-ne

021.726.67.78
0744.521.342

Protejază-ți dinții

Anticipează apariția problemelor stomatologice