Contactează-ne!

Noutăți

Am descoperit acest cabinet efectiv,  in urma cu vreo 7 luni, datorita mamei soacre…..  Venind mama soacra in vizita la noi, am pregatit masa , am pus mancarica pe masa si avand paine de casa cum se face in ardeal pe vatra, fiind coaja mai tare, am incercat sa  pun in fata dansei mai mult miez de paine, noi ceilalti mancam coaja ( …. Ca tare buna mai este). La un moment dat imi spune mama soacra sa nu ma supar, dar sa ii dau si dansei coaja de paine. Uitandu-ma uimita la dansa, am intrebat-o: “ puteti manca asa ceva cu dintii dvs??” si mi-a raspuns , SIGUR doar am implanturi!!!! Soacra mea are 75 ani. ( Mentionez ca are 22 de  implanturi si  le are de vero 19-20 ani, lucrare efectuata de dl Dr. Romeo)  A mancat din coaja, cum eu nu puteam….. Am intrebat-o unde si-a pus implanturile si asa am descoperit cabinetul HEINERCH cu niste doctori extrem de profesionisti, cu foarte multa  experienta si rabdare.

Doamna doctor Andrusca si domnul Doctor Romeo  au devenit pentru mine si sotul meu, parte din familie. ( asa sunt cu toti pacientii) . Atat eu cat si sotul meu am trecut prin mai multe cabinete stomatologice, pana am descoperit acesti doctori deosebiti si minunati, care ne-au ajutat cu experienta dansilor sa putem zambi fara teama. Am trecut prin mai multe interventii chirurgicale,  ne-au facut implanturi , ne-au scapat de multe problem pe care le avem  cu dintii, etc.

Pot sa spun ca ma intorc sa continui intervetii si tratamente, fara teama, pentru mine este cel mai important!!!! A trece prin atatea interventii, fara durere si sa te reintorci cu drag, cred ca spune tot despre experienta  dansilor.  Din Octombrie 2021 si mama se trateaza la dansii. Desi mama are paradontoza si nu puteau alti doctori pe unde a mai fost sa ii rezolve problemele, acesti doctori deosebiti, au gasit solutia si pentru mama.

Ceea ce pot sa  mai spun  este ca preturile sunt extrem de corecte, raportate la preturile de pe piata,  inclusiv  fata de cabinetele pe la care am mai fost tratata anterior.

Sunt niste draguti, amabili, gata sa rezolve orice problema a pacientului, sa gaseasca cea mai buna solutie pentru pacient, chiar daca efortul depus din partea dansilor este foarte mare, lucreaza cu foarte mare usurinta.  Asta inseamna sa fii  un bun PROFESIONIST!

Le multumesc din suflet pentru faptul ca azi pot manca orice si pot zambi fara teama! Ma simt mai fericita datorita dansilor.

Le multumec pentru rabdarea pe care o au, ii iubesc si le doresc din suflet multa sanatate si putere de munca, pentru a putea face cat mai multe persoane sa zambeasca fara teama, intr-o lume atat de trista si incrancenata in zilele noastre.

Expert Contabil / Auditor financiar

Tibichi Ildiko

10 iun., 2022

Igiena dentara la noi acasa

Cum sa ne pastram o dantura sanatoasa? Principalul pas in mentinerea unei cavitatii bucale sanatoase si curate este periajul dentar. Desi pare simplu, o igiena dentara corecta depinde de mai… Read More
10 iun., 2022

Importanta periajului interdentar

Ce inseamna periajul interdentar? Periajul interdentar completeaza periajul dentar si se refera la curatarea corecta a fetelor dintre dinti atunci cand periuta dentara nu ajunge pe acele fete. Daca spatiile… Read More
30 apr., 2021

În loc de salut

Debutam seria de articole pe noul website al cabinetului nostru de stomatologie HEINERICH 1929, din Drumul Taberei, cu un salut adresat pacientilor nostri de acum, de alta data si din… Read More