Contactează-ne!

Despre consultație și diagnostic

Prima întâlnire cu medicul stomatolog se desfășoară într-un ambient relaxant, fiind vorba de o ședință de cunoaștere, o simplă consultație (în afara urgențelor stomatologice) care permite pacientului să-și înlăture teama de stomatolog și să exprime lejer dorințele legate de tratamentele ulterioare .

La solicitarea pacientului, ședința de consultație se poate asocia cu realizarea unui plan de tratament și a unui deviz estimativ al acesteia.

Uneori pacientul solicită și un prim pas de igienizare profesională compus din detartraj, eventual airflow, periaj profesional.
În contextul tratamentele ulterioare este important să fim informați despre starea generală de sănătate a dumneavoastră, afecțiunile de care suferiți, medicamentele pe care le luați, astfel încât să ne putem face o imagine cat mai completă asupra istoricului medical pe care îl aveți.

Conform legislației românești în vigoare, înainte de a începe orice tratament dentar este necesar să completați un chestionar, să ne detaliați starea actuală de sănătate, precum și istoricul afecțiunilor de care suferiți. De asemenea, va trebui să luați la cunoștință și să semnați un “Consimțământ al pacientului informat”, formular în care sunt detaliate riscurile asociate anumitor tratamente stomatologice.
Pentru a putea realiza un status dentar și parodontal corect și complet, va fi necesar în unele cazuri completarea examenului clinic cu unele examene paraclinice (radiografii, tomografii).

Medicii stomatologi din cabinetul Heinerich, specializați în stomatologie generală, au multă experiență în stabilirea unui plan de tratament personalizat, iar rezultatele remarcabile obținute ulterior au demonstrat corectitudinea acestuia.

Pe parcursul acestei consultații veți primi și un deviz estimativ al procedurilor planificate și veți putea decide, în acord cu bugetul alocat, pe care variantă terapeutică o veți alege pentru a trata cu bune rezultate și pe termen lung afecțiunile stomatologice de care suferiți.

Prețuri Consultație și Diagnostic

Consultație primară = 0 RON

Plan de tratament și deviz estimativ = 0 RON

Consultație medic specialist endodont la microscop = 150 RON

Consultație medic specialist parodontolog și realizarea fișei parodontale = 200 RON

Contactază-ne

021.726.67.78
0744.521.342

Protejeză-ți dantura!