Contactează-ne!

Gabi Paslaru

Fara dureri la dentist? Incredibil, dar asta este experienta traita de mine la acest cabinet! Prima oara am ajuns aici cu mai bine 15 ani in urma, iar lucrarea de arta stomatologica pe care dr.Marinof si echipa lui de experti mi-au facut-o atunci se prezinta si azi impecabil si elegant, facandu-mi viata mai placuta. Recomand calduros echipa cabinetului Heinerich!

Maria Avramasca

Am intrat în cabinetul stomatologic Heinrich pentru o ‘reparație stomatologică capitală’: implanturi, coroane de porțelan, extracții, tratamente de canal. La finalul lucrării pot spune că am făcut o alegere inspirată deoarece profesionalismul și grija cu care am fost tratată de dr. Romeo Marinof și dr. Dalila Andrușca, au ca rezultat o lucrare cu care mă simt foarte bine, este perfect funcțională și foarte estetică. Cât despre raportul calitate-preț este de departe cel mai bun de care aș fi putut beneficia. Pot spune ca în urma acestei “renovări” mă simt mai tânără cu 20 de ani. Dacă recomand? Desigur, fără nici o îndoială.

Tibichi Ildiko

Atat eu cat si sotul meu am trecut prin mai multe cabinete stomatologice, pana am descoperit acesti doctori deosebiti si minunati, care ne-au ajutat cu experienta dansilor sa putem zambi fara teama. Am trecut prin mai multe interventii chirurgicale, ne-au facut implanturi, ne-au scapat de multe problem pe care le avem  cu dintii, etc. Pot sa spun ca ma intorc sa continui intervetii si tratamente, fara teama, pentru mine este cel mai important!!!! Ceea ce pot sa  mai spun  este ca preturile sunt extrem de corecte, raportate la preturile de pe piata,  inclusiv  fata de cabinetele pe la care am mai fost tratata anterior. Sunt niste draguti, amabili, gata sa rezolve orice problema a pacientului, sa gaseasca cea mai buna solutie pentru pacient, chiar daca efortul depus din partea dansilor este foarte mare, lucreaza cu foarte mare usurinta.  Asta inseamna sa fii  un bun PROFESIONIST!

Gina Popa

Merg intotdeauna cu incredere si cu placere, la Cabinetul Stomatologic Heinerich 1929. E un cabinet cu medici super si nu m-au dezamagit niciodata. Il recomand cu mare caldura pe dl. Doctor Stomatolog Romeo Marinof care lucreaza la clinica. Este absolut minunat, calm, punctual, iti explica programul de tratament cu termeni simpli, pe intelesul tuturor, iar preturile sunt OK, nu sunt sarite. Daca chiar aveti nevoie de cineva care sa lucreze cu grija, sa nu va jecmaneasca si sa aveti rezultate spectaculoase merita sa faceti o programare la Cabinetul Stomatologic Heinerich 1929. O sa va convingeti numai de la consultatie de ce poate face!

Cezar Iulian Armasu

Domnul doctor Marinof m-a ajutat cu refacerea unei lucrari implant veche, pentru care nu mai gaseam disponibile instrumentele medicale specifice. Apoi am fost si cu baietelul meu pentru extractia primilor dintisori de lapte. Mana usoara, procedura rapida, rezultat imbucurator.