Contactează-ne!

Tibichi Ildiko

Atat eu cat si sotul meu am trecut prin mai multe cabinete stomatologice, pana am descoperit acesti doctori deosebiti si minunati, care ne-au ajutat cu experienta dansilor sa putem zambi fara teama. Am trecut prin mai multe interventii chirurgicale, ne-au facut implanturi, ne-au scapat de multe problem pe care le avem  cu dintii, etc. Pot sa spun ca ma intorc sa continui intervetii si tratamente, fara teama, pentru mine este cel mai important!!!! Ceea ce pot sa  mai spun  este ca preturile sunt extrem de corecte, raportate la preturile de pe piata,  inclusiv  fata de cabinetele pe la care am mai fost tratata anterior. Sunt niste draguti, amabili, gata sa rezolve orice problema a pacientului, sa gaseasca cea mai buna solutie pentru pacient, chiar daca efortul depus din partea dansilor este foarte mare, lucreaza cu foarte mare usurinta.  Asta inseamna sa fii  un bun PROFESIONIST!

Gina Popa

Merg intotdeauna cu incredere si cu placere, la Cabinetul Stomatologic Heinerich 1929. E un cabinet cu medici super si nu m-au dezamagit niciodata. Il recomand cu mare caldura pe dl. Doctor Stomatolog Romeo Marinof care lucreaza la clinica. Este absolut minunat, calm, punctual, iti explica programul de tratament cu termeni simpli, pe intelesul tuturor, iar preturile sunt OK, nu sunt sarite. Daca chiar aveti nevoie de cineva care sa lucreze cu grija, sa nu va jecmaneasca si sa aveti rezultate spectaculoase merita sa faceti o programare la Cabinetul Stomatologic Heinerich 1929. O sa va convingeti numai de la consultatie de ce poate face!

Cezar Iulian Armasu

Domnul doctor Marinof m-a ajutat cu refacerea unei lucrari implant veche, pentru care nu mai gaseam disponibile instrumentele medicale specifice. Apoi am fost si cu baietelul meu pentru extractia primilor dintisori de lapte. Mana usoara, procedura rapida, rezultat imbucurator.