Contactează-ne!

Ce este?

Microscopul Endodontic

Ultima achiziție a clinicii „Heinerich” este un complet de utilaje necesare în efectuarea celui mai modern tratament de canal din lume.

Acesta cuprinde microscop de înaltă definiție cu monitor pentru vizualizarea structurilor din interiorul dintelui (camera pulpară), numărul și localizarea canalelor din interiorul rădăcinilor și toate eventualele fisuri și neregularități ce ar putea să ne scape la o privire cu ochiul liber.

Din același complet face parte și un motor deosebit de complex cu ajutorul căruia medicul specialist prelucreză interiorul canalului cu o mare precizie, ( apex locator) în lungime și cu ace speciale din titaniu pentru calibrarea în grosime de mare precizie.

Obturarea de canal 3D

Obturarea canalelor (umplerea canalelor după pregătire) se face cu aceleași mijloace moderne, condensare de glutapercă verticală pentru o etanșare perfectă și pentru a împiedica recidivele ulterioare.

Tot cu microscopul se pot face obturații (plombe) fizionomice perfect adaptate sau controlul bonturilor șlefuite pentru lucrările dentare protetice.

Romeo Marinof

Medic militar specialist stomatolog

Află mai multe despre povestea noastră

Tradiție

Servicii de calitate

Medici cu experiență

Primește o consultație gratuită chiar acum

Microscop Endodontic